Гъби с лук в доматен сос

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
614
4k
2k
2k
7
13/06/2018
"Аламинут, подходящ и за вегани и вегетарианци "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 150
  • Преглеждания за месеца252
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите и лука.

Нарежете лука на дребни кубчета, а гъбите на тънки парченца. Загрейте зехтина в тиган на котлона на умерена температура.

Сипете лука и го запържете за около 5 мин. до омекване.

Добавете гъбите и пържете още около 10 мин. Овкусете с риган, черен пипер и сол.

Добавете доматения сос и оставете ястието да се пържи още около 10 мин. като разбърквате периодично.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар