Начин на приготвяне
Пилешкото месо се реже на хапки, посолява се и се маринова за поне 6 часа в марината, приготвена от соевия сос, щипка черен пипер и счуканите скилидки чесън.
Маринованото месо се слага в тиган със сгорещена мазнина, да се запържи за кратко. Към него се прибавят нарязаните на филийки лук, гъби и чушка. Разбърква се, прибавят се солта и още черен пипер на вкус и след като зеленчуците променят цвета си, всичко се прехвърля в тавичка.
Тавичката се покрива с алуминиево фолио и готвенето продължава във фурна загрята на 200 градуса.
Пече се около половин час, след което се маха фолиото и ястието се поръсва с настърган кашкавал.
Връща се във фурната и печенето продължава, докато се разтопи кашкавалът.
Ястието се сервира поръсено с нарязан на дребно пресен магданоз.