Пиле със сметана и праз

Йозлям КадироваЙозлям КадироваКопирайтър21833602
24/06/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо452
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се реже на хапки, а стръковете праз се режат на колелца.

Взима се по-дълбок съд с капак и в този съд се загрява олиото.

Вече нарязаните съставки се слагат в сгорещеното олио и се задушава, докато празът омекне, като се бърка от време на време.

След като празът е омекнал, капакът се маха и се запържва всичко около 5 минути.

След това се добавя готварската сметана, овкусява се със сол и черен пипер.

И се оставя да покъкри още 10 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар