Катми по созополски

26/06/2018
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър37186713
Приготвяне60 мин.
Готвене60 мин.
Общо120 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо757
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата с млякото и брашното на рядко тесто и изпечете катмите от него в пръстен сач.

Нарежете дребно лука, морковите, магданоза и целината и ги задушете в олио до омекването им. След това към тях добавете счуканите орехи, кашкавала, сварената бяла риба филе, което сте нарязали на кубчета и овкусете със сол и черен пипер.

Разстелете от плънката върху всяка катма и навийте на рула. Панирайте ги първо в галета, а след това в разбити белтъци и изпържете катмите в сгорещена мазнина.

При поднасянето нарежете на кръгчета катмата и гарнирайте със сотирани картофи и резени лимон.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар