Пилешко месо с царевица, майонеза и кашкавал

Елица АлександроваЕлица АлександроваПомощник Готвач40119
27/06/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 530
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се овкусява с черен пипер, червен пипер, соев сос и се залива с виното.

Пече се във фурна на 180 градуса около 40 минути, след това се поръсва с царевицата и майонезата, печем още 15 минути.

Поръсваме с кашкавала и оставяме до приятен загар няколко минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар