Начин на приготвяне
Взимаме готовото тесто и го разделяме на две части, така правим две пици.
Разстиламе отделеното тесто върху добре намаслена плоска тавичка със зехтин. За да не ни полепне по ръцете, може да си поръсим малко брашно.
Добре разтегляме тестото по всички краища на тавата.
Поръсваме с малко зехтин и почваме да поръсваме с бекона, който сме го нарязали на парченца, зелените чушки - на тънки кръгчета, и гъбите, нарязани на филийки.
Добавяме и лютата чушка наситнена.
Слагаме да печем в силно загрята фурна до готовност.
Малко преди да е готова пицата, поръсваме с кашкавала, за да се разтопи.
Готова вече пицата я вадим и поръсваме с пресния лук, който сме нарязали на ситно, сухия босилек и гарнираме с чери домати, нарязани на четвартинки.