Тази рецепта коментираха

Анонимен
Grace404
Grace404
Ephrosia, blagodarja Vi mnogo za rezeptata! Nikoga ne bjah pravila revane, makat mnogo da go obicham. Poluchi se strahotno. Az slojih v siropa samo 2 chashi voda, mnogo mi se vidjaha 4. Pozdravi! :)
22.05.2020 11:49
5
Sevdelina Ivanova
Sevdelina Ivanova
млякото -в сиропа
29.06.2019 08:48
1
Лили Томова
Лили Томова
Не разбрах прясното мляко къде се слага? Към блата или към сиропа?
11.05.2019 17:06
7
maria marinova
maria marinova
Много лесна и сполучлива рецепта!!
03.10.2017 01:37
2
lia
lia
ne moga da razbera, mliakotekade go slagash
02.05.2015 22:54
9
2
monika
monika
Има ли някакъв заместител на бакпулвера?? Не съм в България и тук не намирам.
24.07.2014 00:32
1
2
2
Покажи всички подкоментари
Христина
Христина
Стана страхотен сладкиш! Само, че нямах много брашно и го направих почти обратно - половин чаша башно и 1,5 ч. грис - общо 2 чаши.
11.07.2014 17:00
3
2
Юли
Юли
Моят мъж обожава реване и бях скептично настроена точно заради гриса -но той не се осеща като се изпече!
Страхотен сладкиш стана -само заливката беше много и махнах 2 чаши!
12.06.2013 20:55
1
зора
зора
аз без грис не съм го правила, може и да стане ако увеличиш брашното
19.07.2012 11:58
1
2
cveti
cveti
мможе ли без грис
19.07.2012 10:40
4
цветелина
цветелина
Не стана хубаво моето реване, по тази рецепта.
16.10.2011 00:27
5
1
jajajakaja
jajajakaja
Значи, блата се прави без мляко.
27.08.2011 14:46
8
2
dani
dani
2 чаши брашно не са ли много ?
12.05.2011 20:09
1
Покажи всички подкоментари
Ваня
Ваня
Обожават го моите това реване. Ако може само да допълня, че вместо мляко слагам сока на половин лимон. И за гости, намазано с малко бита сметана, става чудесен десерт.
12.05.2011 18:53
1