Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мисса
Мисса
изглежда много интересно и вкусно .... ще опитам
25.04.2018 09:35
7
1
Станислава Вълкова
Станислава Вълкова
Хубава рецепта. Когато живях в Израел, се научих от местните хора да я правя тази рецепта . Само че аз добавях пресни нарязани на ситно домати, и нали обичам леко пикантните ястия ,прибавях и мъничко нарязана на ситно люта чушка( само за мен ) .Шакшуката е доста популярна в Израел . Смята се, че родното място на ястието е Тунис.
24.04.2018 18:03
27
3
Елица
Елица
Много вкусно.
01.02.2017 17:24
7
Петър Шолеков
Петър Шолеков
Получи се перфектно! Благодаря!
11.01.2017 12:13
11
Потребител#181164
Потребител#181164
Не е миш-маш , защото не се ползва магданоз . Ще ви напиша аз как го правя:
Олио , две глави лук нараязан и запържен , добавям 4-5 скилидки счукан чесън , после нарязани една червена , една зелена и една жълта или оранжева чушка , захлупваме с капак да се задушат и отвреме навреме рзабърквам . После добавям нарязаното домати или консерва и може да добавим нарязани 4-5 черита-домати . Изчаквам 10-15 минути и прибавям щипка-две джинджер , едно люто чушле нарязано на ситно , чаена лъжичка захар да убие киселината на доматите и разбърквам . Чуквам 9 яйца и върху тях поставям резенчета топено сирене , но по-твърдо , намалявам огъня и покривам с капак за 2-3 минути , след което изключвам газовия котлон .
16.12.2016 15:54
63
8
Магданозка
Магданозка
Направо си е миш-маш
17.09.2016 23:32
19
16
Потребител#172469
Потребител#172469
Супер! Ще пробвам задължително!
20.06.2016 13:15
12
Димитър
Димитър
Това си е чисто и просто МИШ МАШ.Само дето яйцата не са бъркани!
22.05.2016 17:36
31
25
1
Покажи всички подкоментари
Ivo
Ivo
Добра идея !
04.05.2016 17:18
19
3