Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ели Диди
Ели Диди
Здравейте, един оът направих майонезата и стана страхотна. Днес обаче нещо не е наред и не мога да разбера къде бъркам. На петата доза, която не успях да направя искам помощ. Помагайте какво може да не е наред.
30.12.2018 20:19
19
Вера
Вера
Правя тази майонеза от 30 години. Със яйца направо от хладилника. Щипка захар много подобрява вкуса. Солта не се разтваря в мазнина и затова преди да сипя олиото към яйцата и лимона ги разбивам с пасатора докато сместа побелее. Така поема по-малко олио. Правила съм я с чесън, с парченца пушена скумрия, с горчица. Ако пасатора е с цяла камбанка, просто го сложете на дъното леко под ъгъл. Бъркала съм майонезата с пасатор, с робот, с блендер, с миксер, май не съм пробвала само бормашина. Винаги става.
01.09.2018 16:07
46
6
2
Покажи всички подкоментари
Светла Д.
Светла Д.
Много добре ми се получи
06.08.2018 13:44
9
3
Яна Чолакова
Яна Чолакова
Три думи:бързо,лесно,вкусно!!!Благодаря!Защо не мога да дам звездички....?
20.05.2018 10:24
14
5
Olena Krutko
Olena Krutko
Много вкусно
26.03.2018 19:48
3
5
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Дозата в рецепта ми е голяма и я направих с 1 яйце и 0,200 мл олио. Когато се получи майнезата, добавих скилидка чесън и пасирах отново. Резултата много ми хареса!
21.02.2018 19:31
17
7
Penka Vasileva
Penka Vasileva
Подариха ми пасатор -SAPIR ивътре имаше подходяща каничка,изпробвах половин доза,резултатът беше отличен,вкусът невероятен,а гъстотата-повече от необходимата и всичко за секунди.Благодаря за бързата и сполучлива рецепта !!!!!!!!!!!!!
12.01.2018 12:48
17
4
Tatyana Gendova
Tatyana Gendova
Аз направих всичко от рецептата на половина.....получи се чудесна майонезка !!!
10.01.2018 13:59
10
3
Потребител#203631
Потребител#203631
нщо не се получи , стана на вода цялата смес, 400 мл. олио са твърде много за 2 яйца , тази рецепта е пълен боклук ,добавях кисело мляко и още яйца за сгъстяване , стана рядка смес като вода , много се ядосах изпотроших кухнята
24.12.2017 23:40
12
16
3
Покажи всички подкоментари
Рени Иванова
Рени Иванова
Прочетох хвалебствените коментари и се подлъгах да пробвам. Това не е никаква майонеза. Истинската се прави само от жълтъци, това е някаква пародия.
22.12.2017 16:13
14
10
2
Покажи всички подкоментари
yuliana stoilova
yuliana stoilova
Майонезата стана много хубава, гласуването не ми се получи но звездичките са 5 броя.
14.11.2017 11:52
12
4
Георги Белев
Георги Белев
Реших да пробвам новия пасатор слезнах до кокошките взех две яйца другото както е написано и стана готова
30.06.2017 18:34
7
6
Plamen Panchev
Plamen Panchev
ЕМИ КАЗВАЙТЕ МИ ПО РАНО, ЧЕ ЯЙЦАТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ БЕЗ ЧЕРУПКИТЕ. АЗ ЦЯЛА КОРА ЯЙЦА ПРЕЧУКАХ И МАЙОНЕЗА НЕ ВИДЯХ.
09.11.2016 18:41
19
8
1
Покажи всички подкоментари
Албена Димитрова
Албена Димитрова
Ултра лесно се получи.Перфектна майонеза.
25.09.2016 16:37
15
2
Petrova Miteva
Petrova Miteva
Потопете пасатора до дъно и след това го включете на най-високата степен.
Както е описано в рецептата не става майонеза
02.07.2016 07:48
16
10
3
Покажи всички подкоментари