Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Печена е в старите електрически тенджери (алуминиеви). Ползвам само долната част защото е висока и е много подходяща за високи пухкави питки.
10.01.2020 22:24
5
1
Nevdie Sheip
Nevdie Sheip
Kolko e golqma tavata
10.01.2020 00:43
4
1
Елена Стефанова Йорданова
Елена Стефанова Йорданова
Страхотна дундавелка!
08.10.2016 13:31
5
4
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Аз пека питките си на 160 градуса, моята печка е по-силна явно защото съм чела че пекат на 180 но за мен това е прекалено много висока температура. Времето за което се пече е 40 - 45 минути, по ниските си питки пека за около 35-40 минути.
02.10.2016 16:43
9
1
Пламен Атанасов
Пламен Атанасов
Никъде не е спомената температурата на печене.Ако може да я напишете.Също и времето(макар ,че там при различните фурни се получава малка разлика)
02.10.2016 16:01
11
2
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Благодаря Гергана и ти имаш хубава питка която коментирах че е бухнала много добре само малко печката ти я явно не пече равномерно.
29.09.2016 16:38
4
1
2
Покажи всички подкоментари
Gergana Tsvetanova
Gergana Tsvetanova
Прекрасно,майстор сте!
29.09.2016 16:27
5
1