Тази рецепта коментираха

Анонимен
Владича
Владича
Благодаря за рецептата!!! Изядоха и капака на гювеча!
14.11.2023 19:57
1
Анонимен
Анонимен
Гювеча съм го приготвил,наредил и ще видим какво ще се получи.
Ще добавя снимки и благодарности,ако всичко е точно. ;)
19.04.2023 15:00
5
Анонимен
Анонимен
Няма такава вкуснотия,направо бях изненадан какво се получи.Сложих всичко от рецептата,спазих я,само дето пекох гювеча не точно както е по рецептата мин на230 градуса, и после около 2ч.на 160-180градуса,стана превъзходно!!!!!
17.12.2022 20:55
6
Потребител#227433
Потребител#227433
Направих джолана без сливити и 2/3 скилидки чесън ,стана върховно вкусно.
26.04.2020 14:16
6
1
Татяна  Ангелова
Татяна Ангелова
Току що го наредих в глинен съд-използвам таджин.Само сини сливи не сложих, просто тази комбинация плод- месо в дома ми не се харесва.Ще снимам готовото творение.
05.05.2019 12:47
7
1