Тази рецепта коментираха

Анонимен
Дани
Дани
Правила съм подобен сладкиш. Да, различен е от снимката. На снимката е ред кори - крем ред кори - крем и запечено всичко заедно. В тази рецепта корите се редят в тавата за печене наведнъж като всеки две се намазват с масло и се запичат. След като се изпекат трудно могат да бъдат разделени за да се редуват с крем затова цялото количество крем се изсипва върху корите, прави се глазура или се наръсва с ядки. Сега, който е специалист по отделяне на кори може да си го направи и на пластове. Във всички случаи десерта е много вкусен и никак не е труден за изпълнение. Аз обаче, правя друг крем, в който не слагам сметана.
09.04.2013 23:23
1
1
Юлия
Юлия
В рецептата не е дадено прясното мляко
09.04.2013 22:11
3
2
Покажи всички подкоментари
нели тодорова
нели тодорова
добре изглежда но не разбрах корите по две ли само се пекат
09.04.2013 15:07
1
galia
galia
Като идея не е лошо, но ми се струва много трудоемко - правила съм подобно нещо, но с бутер-тесто и изглежда точно така и е много вкусно.
08.04.2013 11:48
Margoto
Margoto
Много е вкусен,но на мен също не ми се получи дебелината като на снимката.
03.02.2013 19:36
DENITZA
DENITZA
Хареса ми но не изглежда както е на снимката.На снимката корите са доста дебели.Друг правил ли го е?
17.01.2013 01:31