Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Колбаси»Аламинути»Бекон с боб от консерва

Бекон с боб от консерва

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Готвач
2321k1k1k2
Бекон с боб от консерва1 / 2
30/06/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • боб - 1 кутия от консерва
  • бекон - 300 г
  • лук - 1 глава
  • моркови - 1 бр.
  • доматен сок - 200 г
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • брашно - 1 с.л.
  • сол
  • джоджен - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът се нарязва на кубчета и се запържва до омекване. Или може просто да го нарежете на ситно.

В тенджера със сгорещено олио (много е важно да е предварително загрята, тъй като ще стане ястието твърде мазно) се запържва лукът и морковът, поръсват се с червения пипер и брашното, сипва се бобът от консервата, малко топла вода и всичко се оставя да ври 10 минути.

Добавят се и другите продукти.

Овкусява се и се оставя да покъкри около 5 минути

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: