Gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Рулца»Вулканчета от свински бекон

Вулканчета от свински бекон

Виктория КонстантиноваВиктория Константинова
Мастър Шеф
5395k1k3k3
Вулканчета от свински бекон
Снимка: Виктория Константинова
1 / 3
03/08/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • свински бекон - 4 бр.
  • тиквички - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • сирене - 150 г
  • джоджен - листата на 1 стрък
  • кашкавал - 100 г
  • луканков салам - няколко резена
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичката се обелва и нарязва на ситно. Лукът се изчиства и нарязва на ситно. Сиренето се натрошава.

В тиган със загрята мазнина се запържват лукът и тиквичкта. Добавя се и сиренето. Джодженът и луканковият салам се нарязват на ситно. Добавят се към лука. Овкусява се със сол.

Тази смес се използва за плънка. Слага се в единия край на бекончето, навива се и се затваря с клечка за зъби.

Изпича се и малко преди да се извади от фурната се поръсва с настърган кашкавал. Връща се във фурната докато се запече.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: