Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински пържоли с бекон и зеле

Свински пържоли с бекон и зеле

Станислава АрмяноваСтанислава Армянова
Иноватор
3812k6736
Свински пържоли с бекон и зеле1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
32 мин.
Общо
52 мин.
Порции
4
"Свински пържоли с кисело зеле само за половин час? Гледайте и се учете!"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 4 бр.
  • кисело зеле - 1 кг
  • бекон - 100 г
  • лук - 1 глава
  • черен пипер
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът и лукът се нарязват на ситно и се загряват 3-4 минути при 100% мощност на микровълновата, като се разбъркат един път.

Прибавят се отделеното и нарязано зеле, черният и червеният пипер. Разбърква се и отгоре се нареждат пържолите с тънката част към центъра.

Съдът се покрива и се пече 8 минути при 100%.

Пържолите се обръщат и се пекат 20 минути при 50%, като се пренареждат още един път.

Ястието се оставя да престои покрито 5-10 минути и се сервира.

Свинските пържоли с бекон и зеле са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: