Начин на приготвяне
Уникална супа със свински бекон и зелева чорба, която може да сервирате със содени хлебчета и да се насладите на всяка хапка.
Нарежете месото на дребни хапки и го сложете в тенджера с водата.
Добавете няколко зърна черен пипер, сол и кипнете до омекване, като поеридично почиствате образувалата се пяна.
Зеленчуците почистете и нарежете на дребно.
Свареното месо отстранете и прецедете бульона.
Върнете месото в тенджерата с бульона и добавете зеленчуците.
Разбъркайте и варете до сваряване на зеленчуците за около 15 минути.
Сипете зелевата чорба, добавете малко начупено фиде с подправки на вкус и гответе още 10 минути.
Накрая по желание поръсете с магданоз и сервирайте гореща свинската супа.
Източник: Блогът на Сия Рибагина