Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Мезета»Украинска папричанка от свински бузи

Украинска папричанка от свински бузи

Нина НордНина Норд
Джедай
3062602k
Украинска папричанка от свински бузи1 / 2
26/07/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • свински бузи - 1 кг
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер - ½ ч.л. млян
  • червен пипер - 4 с.л.
  • чесън - 10 скилидки
  • вода - 500 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските бузи се сваряват до омекване и от вътрешната страна се правят разрези като мрежа – вертикални и хоризонтални линии, които се пресичат.

Натъркват се със сол, черен пипер и нарязаните скилидки чесън, които са накиснати в 500 милилитра вода.

Накрая се натъркват с червен пипер. Сервират се студени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: