Пържоли по украински

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Пържоли по украински1 / 2
31/07/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Хубави шницели с хубаво месо се правят, а ако добавите и масълце - пръстите ще си оближете"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 4 бр.
  • яйца - 2 бр.
  • масло - 50 г
  • олио - 25 мл
  • галета - 3 с.л.
  • сол - 3 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите леко се начукват и се посоляват.

Потапят се в разбити яйца и след това се овалват в галета.

Запържват се в масло за около 20 минути, като се обръщат само веднъж.

Нареждат се в тава, намазана с олио, и се пекат на 220 градуса в продължение на 8 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: