Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Борш»Борш с бекон по украински

Борш с бекон по украински

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Борш с бекон по украински
Снимка: Ники
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4
"Поднесете борша с бекон по украински с цедено мляко по желание. Добър апетит!"

Необходими Продукти

  • домати - 2 бр.
  • моркови - 2 бр.
  • целина - 1 глава
  • зеле - 1/2 бр. зелена
  • лук - 1 бр.
  • червено зеле - 1/2
  • цедено мляко
  • магданоз
  • бекон - 300 г
  • черен пипер
  • сол
  • копър
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете зелето на ленти. Почистете и нарежете доматите, морковите и целината. Нарежете и лука.

Сложете всички съставки в тенджера и задушете. Овкусете с подправки. Сипете вода и добавете бекона, нарязан.

Варете любимия борш до готовност.

Поръсете готовата супа с магданоз.

Поднесете борша с бекон по украински с цедено мляко по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

2.5
50
41
30
20
11
Дай твоята оценка: