Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Телешко месо»Телешко по украински

Телешко по украински

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Телешко по украински1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
75 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • телешко месо - 1200 г
  • картофи - 10 бр.
  • брашно - 2 с.л.
  • масло - 3 с.л.
  • сол - 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се смила, добавя се вода, колкото да го покрие, посолява се и се вари до омекване.

Покрива се с нарязани картофи, добавя се масло и брашно, всичко се разбърква и се задушава 25 минути под капак на среден огън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: