Задушено по румънски

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Задушено по румънски1 / 2
02/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
210 мин.
Порции
5
"И от тази, и от другата страна на Дунав свинското задушено си е все така вкусно"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 800 г
  • картофи - 10 - 12 бр.
  • лук - 8 глави
  • домати - 6 - 8 обелени
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • бахар - 5 зърна
  • олио - 50 мл
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета, осолете и го поръсете с черен пипер, след което добавете бахара.

Обелените цели картофи и глави лук наредете над месото.

Най-отгоре сложете обелените домати. Залейте ястието с олиото и 200 мл вода. Похлупете и го сложете да ври на тих огън около 3 часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка: