Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пилешка Супа»Пилешка супа с ачини ди пепе

Пилешка супа с ачини ди пепе

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
167383131623
Пилешка супа с ачини ди пепе1 / 2
14/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
100 мин.
Общо
120 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 500 г
  • паста - 1 ч.ч. ачини ди пепе
  • лук - 1 глава
  • чесън - 3 скилидки
  • грах - 1 ч.ч.
  • горчица - 1 ч.л. дижонска
  • моркови - 1 бр.
  • доматено пюре - 3 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • мащерка
  • зехтин
  • магданоз
  • дафинов лист
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеното пилешко месо поставете в тенджера заедно с дафиновия лист и останалите подправки.

Покрийте с вода и оставете месото да поври 1 час. След това извадете месото и го обезкостете. Получения бульон прецедете с цедка.

Отново го поставете на огъня в тенджера. Добавете всички продукти за супата /след като ги нарежете на ситно/, с изключение на пастата.

Поръсете с още подправки и гответе на слаб огън в продължение на 20 минути.

Най-накрая добавете макароните и гответе още около 10-15 минути. Сервирайте супата, преди да е изстинала.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: