Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Свински джолан със зеле

Свински джолан със зеле

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k4k6
Свински джолан със зеле1 / 2
28/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
140 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 бр. джолан
  • кисело зеле - 1 глава
  • червен пипер - 1 с.л.
  • черен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В пръстен гювеч се слага зелето.

Поръсва се с четен пипер и червен пипер, мазнина.

Добавя се джоланът с подправки по желание и се пече в умерена фурна на 200 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: