Най-вкусните кюфтета

19/04/2016
Сия Рибагинаот Сия РибагинаМастър Шеф 5x
"Търсим си работа като дегустатори на кюфтета "
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
32 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо121 534
  • Преглеждания за месеца9725
  • Преглеждания за седмицата138
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4,9 от 5
  • Сготвена32

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Накиснете филията хляб в млякото, след което отцедете. Почистете лука и чушките и ги сложете в кухненския робот, добавете бекона, хляба и месото. Смесете всичко, ако нямате робот може да ползвате месомелачка, като минете всичко през нея.

В купа сложете смляната смес, добавете яйцето, нарежете топеното сирене на дребни парченца и го сложете и него, поръсете с подправките и омесете.

Покрийте с домакинско фолио и оставете така получената кайма в хладилника за 2 часа. Извадете и с влажни ръце оформете кюфтенца.

Загрейте олио в тиган, оваляйте всяко кюфте в брашно, изтръскайте излишното и сложете в мазнината да се пържат, като ги обръщате от всички страни.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 11
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Ivo
Ivo
03.07.2016 19:43
Аз добавям 1/2 лъжичка сода за хляб.
4
3
Monika Ivanova
Monika Ivanova
06.05.2016 08:22
аз правя дупчица след като оформя топчето и вътре слагам топеното сирене
0
4
Мария Георгиева
Много апетитно изглеждат! А и сигурно са много вкусни с това топено сирене.
6
3

Виж всички коментари или напиши такъв