Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Шишчета»Двойно запържени шишчета от агнешко месо

Двойно запържени шишчета от агнешко месо

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k4k4k4k7
Двойно запържени шишчета от агнешко месо1 / 2
29/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 250 г
  • тиквички - 300 г на едри кубчета
  • сланина - 20 г
  • олио - 15 г
  • сол
  • брашно
  • яйца - 1 бр.
  • галета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и нарязваме на малки парчета. Нанизваме го на шишчета, като редуваме месо, тиквичка и парче сланина.

Приготвените шишчета овалваме в брашно и изпържваме в мазнина.

Когато са готови отново овалваме в брашно, в яйце и в галета и изпържваме отново. Поднасяме с гарнитура от пържени картофи и салата от свежи зеленчуци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: