Зрял фасул с тиква

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4562k2k2k5
14/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6
"Обзалагаме се, че дори не може да си представите колко е вкусно"

Необходими Продукти

  • боб - 250 г
  • тиква - 750 г
  • лук - 100 г
  • олио - 100 мл
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • джоджен
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заливате фасула със студена вода и варите 30 минути. След това добавяте част от мазнината и част от нарязания лук.

След като фасулът поомекне, добавете и обелената и нарязана на филии тиква.

Когато те са напълно сварени, добавяте задушения в останалата част от мазнината лук и червения пипер.

Посолявате и поръсвате с нарязания на ситно джоджен. След още 10- 15 минути отстранявате от огъня.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: