Свински флейки с топено сирене

26/12/2011
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Доказано е, че най-хубавите неща в живота са неморални, незаконни или се пълнее от тях "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 146
  • Преглеждания за месеца228
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,1 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посолете и натъркайте с черен пипер свинското. Полейте го с 1/2 от виното и оставете така за 30 минути.

Загрейте мазнина в тиган и запържете свинското заедно с течността му равномерно, от всички страни.

Долейте останалото вино и задушете за около 20 минути, докато месото омекне напълно.

Сипете сметаната, разбъркайте и добавете подправки на вкус.

Накрая объркайте с нарязаното топено пушено сирене и след 1 минута свалете от котлона.подобни рецепти тук

5 2
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Иво Георгиев
Иво Георгиев
26.12.2011 21:20
Ако сиренето се сложи накрая отгоре и се запече.ще е още по добре..
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв