Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински пържоли с топено сирене в Инстант Пот

Свински пържоли с топено сирене в Инстант Пот

Цветина ГавазоваЦветина Гавазова
Помощник Готвач
110425223
Свински пържоли с топено сирене в Инстант Пот
Снимка: Цветина Гавазова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
41 мин.
Общо
46 мин.
Порции
4
"Друго си е човек да си хапне вкусни пържолки вечер с чаша хубаво червено вино"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 4 бр
  • лук - 2 глави
  • гъби - 300 г
  • соев сос - 3 с.л.
  • горчица - 1 с.л.
  • бяло вино - 100 мл
  • сол - 1 щипка
  • чубрица - 1 шипка
  • масло - 50 г
  • топено сирене - 100 г
  • чесън - 2 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвих марината за пържолите от солта, чубрицата, соевия сос, горчицата и 100 мл бяло вино.

Оставих ги в маринатата докато нарежа лука, измия и нарежа гъбите.

Наредих лука, чесъна и гъбите в кукъра, отгоре наредих с пържолите и поръсих с чубрица.

Изсипах маринатата. Включих под налягане за 20 минути. След края на програмата оставих за 10 минути и след това ръчно освободих налягането.

Добавих топено сирене и малко масло. Смених капаците и включих на airfryer за 11 минути.

Свинските пържоли с топено сирене в Инстант Пот са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: