Тази рецепта коментираха

Анонимен
Михайлова
Михайлова
получиха се сиропирани еклери
08.05.2014 17:39
vencislava
vencislava
защо самото тесто се праска при печене
24.11.2013 20:35
3
Катрин
Катрин
Никога не се слага ванилия във вряща течност, отстранява се от котлона и след минута се добавя. Иначе добива горчив вкус.
04.06.2013 16:19
1
1
Krasimir
Krasimir
добави сока от 1 лимон, докато правиш сиропа и няма да имаш проблеми
11.02.2013 21:01
зоя димитрова
зоя димитрова
на сиропа се добавя 1 лъжица глюкоза за да не се захароса


11.02.2013 20:59
1
rumen
rumen
сиропа се захароса,незнам по каква причина
11.02.2013 12:06