Тази рецепта коментираха

Анонимен
Petia_N
Petia_N
Напишете грамажа на маслото и желатина. " Испански" желатин не говори нищо. Сметаната каква да бъде? Трябва само да гадаем.
28.07.2019 16:25
8
Rumi Lazarova
Rumi Lazarova
А защо трябва да се сложи желатин. Не може ли биз ниго? Защото аз специално не го харесвам и не бих яла от тортата.
11.03.2019 22:04
2
Десислава Г.Димитрова
Десислава Г.Димитрова
Сметаната готварска или сладкарска е? Течна сметана?!
13.01.2019 21:59
1
Покажи всички подкоментари
Liudmil Stanchev
Liudmil Stanchev
Аз я правя от доста отдавна и ползвам едни пакетчета на прах . Испански разбира се . Ще видя как се казваха и ще напиша .
13.01.2019 20:19
1
Покажи всички подкоментари
Grozdanka Cvetanova
Grozdanka Cvetanova
Здравейте! В Испания желатина е на листчета, не като в България на прах и да съгласна съм с госпожата която каза, че има разлика
07.01.2019 13:22
3
Покажи всички подкоментари
Яница Николова
Яница Николова
Чудесна!
01.07.2018 17:29
2
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Здравейте! Много обичам тази торта, вашата изглежда чудесно! Мисля, че трябва обаче да напишете грамажа поне на желатина, защото това "испански" на никой нищо не говори и трудно някой би се наел да си я приготви, защото ще си помисли какъв ли ще да е този специален испански желатин :) а той е като българския :)
Също така бих дала съвет за пласта с черен шоколад да се сложи малко повече от него (шоколада) и да е поне 70 % какао, за да се отличава от пласта с млечния, тоет да си стане по- тъмен, иначе няма разлика между двата и тортата става два шоколада, не три. Просто съветче. С най- добри чувства- Дани :)
01.07.2018 14:46
19
1
3
Покажи всички подкоментари