Истинската шупла се прави с брашно,вода,масло,сирене,щипка сол.Няма набухватели,няма яйца, нито мляко. Да не говорим пък за пудра захар.Това е ястие от Разложко.В други райони на България не се прави...или ако се прави не е оригиналната рецепта.
01.11.2013 16:05
3
1
Силвана
Още когато гледах рецептата имах съмнения,но реших да я пробвам, когато смесих продуктите (брашното, яйцата и прясното мляко), вече бях сигурна, че няма да се получи нищо,ако изпека сместа във фурната! Тъй като вече бях "изхабила" продуктите, бях принудена да направя доста палачинки, все пак 5 яйца са си 5 яйца...
16.07.2013 10:37
1
Ани
ооо, нима?
24.05.2013 20:03
Катя
ха,ха,ха,забавляват ме отзивите ви
24.05.2013 15:56
1
1
Ира
Рецептата съвсем не е такава.Шуплата се прави с яйца,брашно , кисело мляко и сирене, набухватели не се слагат.
24.05.2013 11:34
2
Aни
Това не е шупла!!! Истинската шупла се приготвя и изглежда по съвсем различен начин.
24.05.2013 11:20
Виолета Цветкова
Тази шупла на снимката според мен има сирене
23.05.2013 17:21
Иванка Вецова
Защо в повечето случаи все нещо изпускате в рецептите? Сега в тази бакпулвер ли се слага,сода ли....Изнервям се така
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани