Изглежда много апетитно, но нещо не разбрах - лука пържи ли се с подправките или само се начуква и се сервира веднага след като се добави и месото.Ясно е, че всичко се смесва в тенджера , но нещо не е обяснено добре за термичната обработка на лука и дали въобще има такава.Зная,че след като рецептата е за готвено ястие всичките продукти се обработват топлинно, но знае ли човек .
10.09.2013 15:49
elly
Нарича се още "друсан кебап". Може лука да се сложи в тигана с мазнината от пърженото месо,докато тя още е на котлона и да се разбърка няколко пъти, за да поомекне. Нататък процедурата е същата. Много е вкусно,особено приготвено от прясно крехко свинско.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани