

Мариела Христова
Направено по ваша рецепта. Стана много вкусно.
21.01.2016 18:39
4

Марина
Наистина става много вкусно и лесно :) Благодаря за рецептата :)
20.01.2015 18:53
6
1

Ивелина Асенова
Моля, да Ви е сладко! :)
23.01.2015 20:39
1
1

Таня
Може да се сложи и счукан крокан.
23.03.2014 21:05
2
3

Ивелина Асенова
Може да не се слага сурово яйце! Всеки сам решава, как да приготви дадено ястие или десерт! :)
15.11.2013 14:43
13
1

Ирена
Как така се яде сурово яйце? В българската кухня не се предлага яйце без термична обработка!
13.11.2013 21:59
9
6

Ана Тодорова
Това съм го правила .Много е лесно и вкусно, но аз добавям и коняк малко или ром.
13.11.2013 17:52
15
2

emilia
Любим сладкиш от детството. Благодаря за напомнянето.
13.11.2013 15:28
6

Васка Трачева
Тази рецепта,с тези продукти считам за автентична.В къщи я имаме от 50-те години на ХХ век.Хартията,на която се оформя салама,може да се намаже леко с неразтопено масло.След като престои 8-12 часа в хладилника,се развива,като преди нарязване се намазва с ръката с пудра захар,не обилно.Като се нареже,кръгчетата с пудрата напомнят за бялото върху обвивката на луканки,салами от онова време,Ефектно е.Всякакви други промени в продуктите повлияват вкуса на автентичния "салам".
25.07.2013 14:00
8

Цветанка Маринова
Аз харесвам салам торта ,но не харесвам суровите яйца.Слагам и локум.
15.07.2013 18:52
7
2

мария
невероятен салам
15.07.2013 18:42
6