Точно така се прави-жълтъците като се бият с пудрата захар побеляват.
11.12.2014 12:54
1
Uiny
Точно това е рецептата.Правила съм го много пъти, но снимката нещо не е вярна. Сладкишът става по-бял, а отгоре заливката жълта. Много е вкусен!!!
08.01.2014 16:41
3
Стеф
точно това е рецептата
31.07.2013 09:16
1
Шона
Не знам, но ми се струва, че това е може би е рецепта за друг сладкиш. И на снимката, а пък и аз съм го правила много пъти жълтъци отгоре не ми звучи. Много интересно, как тия жълтъци станаха бели. Коригирайте защото това не е рецептата за сладкиша. Но в действително когато се направи както трябва е страхотен.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани