Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
И още нещо - белият шоколад защо е включен в продуктите, след като не се споменава изобщо в рецептата? Много несериозно!
04.02.2024 14:35
1
1
Rositsa Ivanova
Rositsa Ivanova
Белият шоколад е за украса накрая на лимецовите сладки
22.08.2024 18:16
Анонимен
Анонимен
Така, както е написана рецептата, не става ясно защо изобщо се налага да се обелва кората на портокала. Или тя се ползва, но не е споменато, или това е напълно излишна операция. И в двата случая обаче рецептата е объркваща.
04.02.2024 14:27
1
Rositsa Ivanova
Rositsa Ivanova
Настърганата кора се слага в тестото за наситен портокалов аромат на сладките :)
22.08.2024 18:17