Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Стана перфектен, мекичък и пухкав, но го направих с три супени лъжици олио и 100 грама краве масло.
19.12.2023 22:13
Анонимен
Анонимен
Не стана! Много грешна рецепта!
21.11.2023 19:10
Анонимен
Анонимен
Стана уникално вкусен
05.01.2023 21:23
1
1
Анонимен
Анонимен
Много вкусен!
23.03.2022 19:50
Анонимен
Анонимен
Въобще не се получи! Стана твърдо, като камък. Направо в кофата отива. Язък!
29.10.2021 19:07
2
Ivaylo Ilchev
Ivaylo Ilchev
Стана доста добре, но промених рецептата:
Три яйца
100грама олио (мразя зехтин)
Мляко за да стане течната фаза 320 грама (около 150 мл)
10 грама сол
12 грама захар
400 грама брашно и още около 30 - 40 грама добавени при първото месене докато ми хареса консистенцията
2 грама суха мая
Около 250 грама сирене добавени като свирна, но повечко нямаше да бъде излишно.

Програма "Домашен хляб" която е като основната но увеличих времето за печене с 10 минути
09.01.2021 16:58
3
1
ChochoD
ChochoD
Получи се, но прилича повече на хляб. Но стана вкусно. Нямах подходящо сирене, беше в саламура и се разтвори във тестото и сега се усеща по скоро привкус и аромат само. Въпреки това ми харесва и е вкусен. Ще правя пак с по подходящо сирене, което да е по твърдо и сухо.
31.12.2020 12:11
Velin Velin
Velin Velin
Не се получи .Спазих рецептата абсолютно точно. Стана нещо глетаво и неприятно.
09.12.2020 13:01
1
Марци
Марци
Посочвай автора на рецептата! Всеки може да копира!
03.02.2019 00:59
4
2