Стана перфектен, мекичък и пухкав, но го направих с три супени лъжици олио и 100 грама краве масло.
19.12.2023 22:13
Анонимен
Не стана! Много грешна рецепта!
21.11.2023 19:10
Анонимен
Стана уникално вкусен
05.01.2023 21:23
1
1
Анонимен
Много вкусен!
23.03.2022 19:50
Анонимен
Въобще не се получи! Стана твърдо, като камък. Направо в кофата отива. Язък!
29.10.2021 19:07
2
Ivaylo Ilchev
Стана доста добре, но промених рецептата:
Три яйца
100грама олио (мразя зехтин)
Мляко за да стане течната фаза 320 грама (около 150 мл)
10 грама сол
12 грама захар
400 грама брашно и още около 30 - 40 грама добавени при първото месене докато ми хареса консистенцията
2 грама суха мая
Около 250 грама сирене добавени като свирна, но повечко нямаше да бъде излишно.
Програма "Домашен хляб" която е като основната но увеличих времето за печене с 10 минути
09.01.2021 16:58
3
1
ChochoD
Получи се, но прилича повече на хляб. Но стана вкусно. Нямах подходящо сирене, беше в саламура и се разтвори във тестото и сега се усеща по скоро привкус и аромат само. Въпреки това ми харесва и е вкусен. Ще правя пак с по подходящо сирене, което да е по твърдо и сухо.
31.12.2020 12:11
Velin Velin
Не се получи .Спазих рецептата абсолютно точно. Стана нещо глетаво и неприятно.
09.12.2020 13:01
1
Марци
Посочвай автора на рецептата! Всеки може да копира!
Три яйца
100грама олио (мразя зехтин)
Мляко за да стане течната фаза 320 грама (около 150 мл)
10 грама сол
12 грама захар
400 грама брашно и още около 30 - 40 грама добавени при първото месене докато ми хареса консистенцията
2 грама суха мая
Около 250 грама сирене добавени като свирна, но повечко нямаше да бъде излишно.
Програма "Домашен хляб" която е като основната но увеличих времето за печене с 10 минути