Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Не съм чувал в Италия да добавят пармезан на морска храна,като цяло? но въпрос на вкус и всеки си преценя
08.03.2024 16:42
1
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva


Прав/а сте,че е въпрос на вкус, но италианците си слагат пармезан на ризото с морски дарове доста често. Аз също го правя и мисля, че много си отива.
09.03.2024 11:16
Анонимен
Анонимен
Любимата ми рецепта за ризото с морски дарове:)
16.12.2022 18:28
Mira
Mira
Много сполучлива рецепта!
06.11.2021 18:23
1
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Благодаря :)Радвам се, че рецептата ви е харесала.
07.11.2021 02:59