

Анонимен
.
08.03.2025 10:49

Анонимен
Във соса не се слага канела а босилек но малко защото аромата е много силе
24.09.2023 00:09
3
1

Анонимен
Доматите са малко(поне 500 гр.)прибавя се 1 чаена чаша прясно мляко и корите стават много сочни.Между пластовете ръся кашкавал.Каймата си я мелям аз или в някой магазин -400гр.свинско,400гр.телешко.Става прекрасно.
17.09.2023 18:28
12
3

Анонимен
За колко човека е рецептата
31.10.2022 16:31
3
1

Анонимен
57
15.04.2024 09:23
1
1

Станислава Вълкова
У дома понякога приготвям лазаня по този начин.
15.03.2019 19:26
5
4

Ella Alanova
Направих лазаня с лаваш преди да открия тази рецепта. Подправките, които сложих в каймата са чер пипер, червен пипер, кимион, кориандър и щипка канела. Дъното на тавата полях с бешамел и продължих - кора, бешамел /2-3 с.л./, кайма, кора..и т.н. разрязах на 4 и във фурната на долен реотан и вентилатор. Стана чудесна, мекичка и ароматна. Мислех да поръся кашкавал, отказах се.
28.07.2018 23:08
22
7

Monika Ivanova
а с кори от баница опитвали ли сте?
06.05.2016 07:49
32
10

Наталия Петрова
В соса се слага и масло и по - малко брашно, иначе рецептата е хубава.
31.03.2016 23:20
17
5

Вили
Става страхотно и с пълнозърнести кори за баница /за по-диетично/
25.02.2016 18:38
8
1

Виктория
Ще пробвам рецептата.
10.01.2016 11:19
6

Мария
Прекрасна и много вкусна рецепта,благодаря Пламен!Аз я приготвям с домашно направени кори,но я опитахме и с купени,невероятна стана!
06.10.2014 14:46
12
2

Сиси
Аз не я намазвам.Лазанята е по-вкусна когато се притопля
19.08.2014 08:23
7
1

мел
тавата трябва ли да бъде намазнена?
10.05.2014 20:31
19
4
2

Magdalena Krumova (Magi)
И на мин така
24.02.2025 19:29

Теодора Мещерова
На дъното на тавата се слага бешамел. Лазаня винаги започва и свършва с бешамел
28.03.2020 10:18
1

мила
за това брашно ми отиде около литър мляко
05.04.2014 23:00
29
8
1

Vancheto Basheva
И аз използвах 1л.мляко! Сложих и 500гр.кайма! Вкусна стана!
19.12.2019 22:51

Стоян
Рецептата е добра, струва си да опитате!
04.03.2014 15:46
7
3

Кузманова
Къде ви е рецептата за канелони в сосо бешамел?
03.12.2013 15:19
11
6