Във соса не се слага канела а босилек но малко защото аромата е много силе
24.09.2023 00:09
3
Анонимен
Доматите са малко(поне 500 гр.)прибавя се 1 чаена чаша прясно мляко и корите стават много сочни.Между пластовете ръся кашкавал.Каймата си я мелям аз или в някой магазин -400гр.свинско,400гр.телешко.Става прекрасно.
17.09.2023 18:28
11
3
Анонимен
За колко човека е рецептата
31.10.2022 16:31
2
1
Анонимен
57
15.04.2024 09:23
1
1
Станислава Вълкова
У дома понякога приготвям лазаня по този начин.
15.03.2019 19:26
4
4
Ella Alanova
Направих лазаня с лаваш преди да открия тази рецепта. Подправките, които сложих в каймата са чер пипер, червен пипер, кимион, кориандър и щипка канела. Дъното на тавата полях с бешамел и продължих - кора, бешамел /2-3 с.л./, кайма, кора..и т.н. разрязах на 4 и във фурната на долен реотан и вентилатор. Стана чудесна, мекичка и ароматна. Мислех да поръся кашкавал, отказах се.
28.07.2018 23:08
20
6
Monika Ivanova
а с кори от баница опитвали ли сте?
06.05.2016 07:49
32
8
Наталия Петрова
В соса се слага и масло и по - малко брашно, иначе рецептата е хубава.
31.03.2016 23:20
16
5
Вили
Става страхотно и с пълнозърнести кори за баница /за по-диетично/
25.02.2016 18:38
8
1
Виктория
Ще пробвам рецептата.
10.01.2016 11:19
6
Мария
Прекрасна и много вкусна рецепта,благодаря Пламен!Аз я приготвям с домашно направени кори,но я опитахме и с купени,невероятна стана!
06.10.2014 14:46
12
2
Сиси
Аз не я намазвам.Лазанята е по-вкусна когато се притопля
19.08.2014 08:23
7
1
мел
тавата трябва ли да бъде намазнена?
10.05.2014 20:31
17
4
1
Теодора Мещерова
На дъното на тавата се слага бешамел. Лазаня винаги започва и свършва с бешамел
28.03.2020 10:18
1
мила
за това брашно ми отиде около литър мляко
05.04.2014 23:00
27
8
1
Vancheto Basheva
И аз използвах 1л.мляко! Сложих и 500гр.кайма! Вкусна стана!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани