Аз си играх да си ги правя с най-различни формички и станаха интересни, но докъто ги снимам и се изядоха.
05.03.2017 13:20
31
7
Цветанка Цветанова
Олиото не го сложих,но пак се получават вкусни :)
19.02.2017 08:39
15
7
Mima Georgieva
Сместта ми стана малко по-гъста от очакваното и затова я разредих с вода. Добавих щипка захар, малко сода и 2 ванилийки и станаха супер :)
01.06.2016 14:48
38
6
Monika Ivanova
аз почти винаги ги правя сладки така че слагам и ванилия
04.05.2016 20:59
11
4
Радомира Михайлова
За моя изненада моя мъж ми ги приготви тази сутрин по рецепата, но малко увеличил дозата,че малко му се видяло!:D
20.02.2016 08:46
11
5
Йорданка Тасева
аз пък ги направих малки, така и детето им се радва и си ги хапна :))
14.02.2016 22:01
5
1
Наталиа Петрова
Да, ваниловата захар също е идея.
25.01.2016 06:56
6
1
Анна
И аз добавям малко ванилова захар. :)
24.01.2016 10:56
1
Наталиа Петрова
Страхотна рецепта. Аз добавям и малко ванилия.
19.01.2016 08:41
Миглена Ефтимова
Палачинките станах много хубави но с около 500 мл. мляко. Приятен апетит:)
10.01.2016 09:33
1
Катрин 17
Правя палачинки от 8 годишна и винаги ми стават хубави, но само от едната страна от другата са някак си наполовина сорови на половина изгорели на какво се дължи това
28.08.2015 11:04
2
Ели Димова
На мен станаха!!!!
16.06.2015 17:03
5
Дедо ви
Руснаците казват:Первьй блин комом !Това значи, че първата палачинка става на топка.ЗАКОН.
23.12.2014 17:55
9
7
Хюсние
и с 1,5 ч.чаши брашно се получиха много вкусни! :-)
28.09.2014 02:49
7
3
златка
Стават по мекички, ако освен прясно мляко се сложи вода наполовина и освен това щипка сода бикарбонат. След като се извадят от тигана се мажат с краве масло.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани