Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Човекът публикувал рецептата,явно никога не я е изпробвал......
21.05.2022 20:04
Вера Кольовска
Вера Кольовска
Не съм съгласна с рецептата, която сте поместили ,явно този който я помести не е готвил този продукт.Олювите се оставят 48 часа с тяжест да се изчистят ,след това се измиват с 5-6 води със сол да паднат лигите и тогава започва голямото препенване и отново миене което е пак около 5 пъти .Трябва най-накрая да се получи леко кехлибарен цвят водата и тогава започва автентичното готвене.Така ,че Вие не сте добър консултант във кулинарното изкуство и немога да черпя Вашите рецепти за сполучливо ястие
14.05.2015 18:25
6
Цветана
Цветана
Абе, вие добре ли сте? Как с черупките и само с едно препенване?
31.07.2013 17:25
4
Мими
Мими
Аз пък си ги изчиствам и тогава ги готвя.Първо 24 часа се оставят в тенджера и тежест отгоре,да си изхвъ
рлят мръсотиите.
14.06.2013 18:48
4
Таня Делб
Таня Делб
Още сега ще я пробвам рецептата. Моят съпрут е французин но не обича охлюви, макар, че му натяквам за техния деликатес.Мисля, че поскоро е български когато напролет всички искаме да се хванем за зелено и за охлюви.
16.04.2013 19:37
1