Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
60 мин варене, доливане на мляко и оризът си остана напълно суров. Децата останаха разочаровани.
29.09.2021 15:29
1
1
Admin
Admin
Явно оризът ви не е бил хубав, защото кафявият ориз се вари средно за около 45 минути. 60 минути е абсолютно достатъчно
29.09.2021 16:17

Последно Коментирани

Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Печена белена тикваПечена тикваПечена белена тиква32
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Грис халваХалваГрис халва9
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1517
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k