Миналата година на морето ядох рапани в масло.На вкус ми харесаха,но бяха много жилави
14.05.2016 08:42
1
Monika Ivanova
правила съм пане миди, охлюви, и калмари и са се получавали без да се стегне мускула, а и по заведенията все така ги дават. Когато взема рапани ще опитам.
14.05.2016 08:05
1
Албена Асенова
Аз ги панирах и станаха много тежки,така да се каже.Това е може би по-добър начин за приготвяне.
14.05.2016 06:17
2
краси минчев
Рапани до златисто пърже само човек който не разбира нищо от кулинария.Рапана е мускул и многото пържене го прави като ластик.Първо се учете и тогава слагайте рецепти.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани