Тази рецепта коментираха

Анонимен
Валентина Станкова
Валентина Станкова
Без сол няма да стане!
25.04.2016 14:43
6
7
Фанчето
Фанчето
300 мл = 0.300 л. Това 0.300 мл трябва да е няколко капки!
08.04.2015 12:27
9
4
Miglena Velkova
Miglena Velkova
Много сполучлив!
04.04.2015 22:36
2
2
72939
72939
пробвах го стана страхотен но пеках на 150 градуса 45 мин :)
17.04.2014 18:11
6
Валентина Вълева
Валентина Вълева
На ваншен вид изглежда страхотно; мисля да пробвам тази рецепта
24.10.2013 21:45
1
1
Незабравка
Незабравка
Тая рецепта ,който я е публикувал - е искал да се подиграе с домакините !! нито маслото , нито маята нито брашното са в точни и АДЕКВАТНИ количества !!! не си губете времето с нея !
03.10.2013 12:10
21
Атанаска
Атанаска
Направих го...отне ми доста време, стана добре с някои поправки по рецептата...първо с един кг брашно и течната смес става кексово тесто.За да може да се меси добавих още точно 500 г брашно/всичко съм мерила прецизно с мерилките на хлебопекарната/.Второ-печенето е много специфична работа.Дълбочина и размери на тавата, програма на фурната, градуси.Получава се голямо количество тесто, затова аз пекох в кръгла, дълбока тава около 50 мин на 170градуса на долно и горно нагряване, на второ ниво на рафт и като го извадих, хлътна...в средата беше живо тесто.Върнах и доопекох още 15 мин на долно нагряване... и стана.
28.09.2013 17:02
4
Цецка
Цецка
Времето за печене ми се струва твърде малко само 20 мин. на 140 градуса. иначе ще пробвам
04.05.2013 20:58
5
2
Sundy
Sundy
Получи се страхотно, особено като се има предвид, че за първи път правя козунак... Само добавих сушени плодове и ядки. Много добра и лесна рецепта.
03.05.2013 19:31
4
5
Ива
Ива
Здравейте,0.300 мл.е всичката мазнина за козунака-вие избирате каква да сложите или да комбинирате.А за мсенето-можете да използвате програмата за тсто на хлебопекарните-получава се!
01.05.2013 11:15
4
7
Ema
Ema
Благодаря за рецептата! Искам да попитам дали мога вместо на ръка да се меси тестото да се ползва настолен миксер(от тези тежките)?
01.05.2013 02:35
2
2
mimimalini
mimimalini
маслото колко е всъщност- 0.350 олио и колко масло
30.04.2013 12:39
Ива
Ива
Не мога да кажа дали ще се получи ако го разделите наполовина-аз никога не съм го правила.А за маята-само един вид френска суха мая ползвам -тя е 11 грама и се казва саф-инстант-много съм доволна и я ползвам за всичко-хляб,козунак,кифлички,мекици и мн. други...:)
29.04.2013 18:12
мария богданова
мария богданова
Коя мая е за предпочитане суха или прясна мая ?Защото на времето майка баба лели всички използваха прясна мая !Никога няма да забравя онзи вкус аромат !Цялата къща ухаеше !Преди Великден всички българи боядисваха и почистваха основно домовете си !В нашият дом се боядисваха по 100 яйца !Няма да забравя тези години никога !
29.04.2013 11:55
1
1
любителка
любителка
Искам само да попитам дали мога да го направя по-малък? Например, количеството от всеки продукт да е наполовина или тогава няма да се получи ? Мерси предварително:)
29.04.2013 00:52