Не, сметаната се загрява на водна баня с млякото, както си е течна. После в тях се разтапя шоколада.
Когато се смеси всичко (заедно и с жълтъците) Тогава се бие с миксер или телена бъркалка чак накрая. Шоколадовата смес остава леко течна, но и пухкава в същото време. Когато стегне във фризера си става идеален сладолед :)
03.05.2020 01:48
1
Анелия
Благодаря! :) Само да попитам сметаната трябва ли да е разбита с миксера или не?
02.05.2020 23:10
Yordanka Kovacheva
Мисля, че няма да останете разочарована :)за мен е най- хубавият шоколадов сладолед и дано и на вас да се хареса. Успех :)
Когато се смеси всичко (заедно и с жълтъците) Тогава се бие с миксер или телена бъркалка чак накрая. Шоколадовата смес остава леко течна, но и пухкава в същото време. Когато стегне във фризера си става идеален сладолед :)