Тази рецепта коментираха

Анонимен
Таня Арабаджийска
Таня Арабаджийска
И аз съм съгласна с Капка, рецептата е едно голямо нищо, така както е написана. Блата стана сух, леко сиропирах, добавях и захар. Също така към крема добавях още мляко и грис, и захар. Този сладкиш не бих го правила друг път.
02.02.2017 13:53
Капка
Капка
По така представената рецепта, сладкишът става наистина сух и недостатъчно подсладен. Промених количеството захар в блата и крема, и сиропирах с какаов сироп. С продуктите посочени за крема се получава една твърда топка тесто. Добавих прясно мляко, желатин и два белтъка разбити с малко захар на твърд сняг. Получи се като на снимката, но това е вече по-различна рецепта. Съвет: аромата може да се подсили като в блата се добави кора от портокал и една суп. лъжица ром. Тези аромати си хармонират. Дадохте ми основа за един сполучлив сладкиш, но ако бях спазила вашата рецепта щеше да се получи едно голямо нищо. Поздрави!
23.01.2016 15:38
Илиана
Илиана
Направих я, но стана много суха. Трудно се преглъща!!!
27.11.2013 23:22
2
1
1
Мима
Мима
прекалено дълго си я пекла, затова е станала суха
28.11.2013 00:06
4
2