Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Неграмотна готвачка!!!
19.12.2021 20:09
Надя Радева
Надя Радева
И аз го направих, добавих малко повече зеленчуци и стана страхотно.
06.02.2018 19:52
Danie
Danie
Лука имах в предвид, не лика (просто съм го написала по невнимание). Извинете ме за грешката.
27.10.2013 21:19
Danie
Danie
Защо лука се пържи 2-3 минути преди месото?По правило е - месото да се запържва преди лика - иначе той става на каша при продължителна обработка.
27.10.2013 21:16
Stefan
Stefan
Уважаема ЛиЛи,защо не го преведохте на български:пьоркьолт(pörkölt)=кебап,нищо лично.
05.07.2013 11:31
1