Не трябва ли да се изкисва ще стане много солена без да се изкисне?
02.12.2024 15:27
Анонимен
Какво да правя вече много изсъхнала пастърма ,трудно се консумира.
04.01.2024 15:07
1
1
Анонимен
Сложи я в студена вода докато омекне и после я изваждаш, подсушаваш с кърпа и е готова за консумация
06.01.2024 00:00
Анонимен
Тя изсъхва много за толкова време ,най много 15 -- 18 дни и и готова.
04.01.2024 07:38
4
Потребител#227350
Страхотно ми звучи, но били се получила със свинска плешка?
09.11.2019 17:08
Miss Tasty
Много е добре, че за направата на тази пастърма не са необходими нито някакви изкуствени овкусетели и консерванти, а само най-обикновена сол и истински подправки
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани