Тази рецепта коментираха

Анонимен
Катя Енчева
Катя Енчева
КИселите краставички са руско изобретение, тъй като вървят прекрасно с водка!
28.10.2013 17:10
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Предполагам спада към подправките и е в каймата.
28.10.2013 16:32
Таня
Таня
Лукът къде точно се слага не разбрах....
28.10.2013 14:33
Ваня
Ваня
Вкусно и определено ново за мен! Получи ми се добре. Благодаря!
10.10.2013 20:05
светла
светла
Много е добро!
06.10.2013 16:14
Violeta
Violeta
и между другото, не се слага яйце в каймата, а Уърстършър сос.
19.09.2013 15:40
Благовеста Пенчева
Благовеста Пенчева
Това не бих казала че е типично английско ястие. Доближава се до "Котидж пай" , но англичаните не знаят и не готвят с кисели краставички , вместо това слагат грах-консерва. Който е живял там знае.
15.08.2013 18:14
1
Петя
Петя
Вместо чубрица, в каймата сложих пресен джоджен. Стана супер.
25.07.2013 15:12
Диди
Диди
тази рецепта е страхотна, това е небезизвестния Шепърт пай (Овчарски пай)
21.07.2013 14:05
кристина
кристина
Много вкусно
20.07.2013 13:45