Тази рецепта коментираха

Анонимен
Магданозка
Магданозка
Много добре ми се получиха.Доволна съм.Браво.
24.07.2017 21:21
az
az
правих ги с мас станаха разкошни :)
23.03.2014 14:04
1
reana
reana
Как каква сода каустик- може да бихнат повече
12.12.2013 17:06
1
Шеф
Шеф
О, содата определено е бикарбонатна - каква друга? А що се отнася до разбиването. Обикновено яйцата се разбиват със захарта до пълното разтваряне на захарта ;)

Надявам се да съм била полезна.
25.07.2013 12:06
2
preslava
preslava
само дето не разбрах каква сода и за разбиването колко време ако може да допълвате за тези неща и да ми отвърнете на отзива :) много ще съм ви благодарна
24.07.2013 18:55
2