Тази рецепта коментираха

Анонимен
Магданозка
Магданозка
Много добре ми се получиха.Доволна съм.Браво.
24.07.2017 21:21
az
az
правих ги с мас станаха разкошни :)
23.03.2014 14:04
1
reana
reana
Как каква сода каустик- може да бихнат повече
12.12.2013 17:06
1
Шеф
Шеф
О, содата определено е бикарбонатна - каква друга? А що се отнася до разбиването. Обикновено яйцата се разбиват със захарта до пълното разтваряне на захарта ;)

Надявам се да съм била полезна.
25.07.2013 12:06
2
preslava
preslava
само дето не разбрах каква сода и за разбиването колко време ако може да допълвате за тези неща и да ми отвърнете на отзива :) много ще съм ви благодарна
24.07.2013 18:55
2

Последно Коментирани

Еклерите на ЙолиЕклериЕклерите на Йоли13
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Варено жито с канелаЖитоВарено жито с канела41
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k15k18k
Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1518
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Грис халваХалваГрис халва309
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k