Тази рецепта коментираха

Анонимен
Narin
Narin
Qkooo mnogo vkusnoo
02.02.2015 18:19
1
1
Дария
Дария
Моля да уточнявате като пишете яйца дали са целите или само жълтъка, понеже сложих цели и се пресече соса, добре че имах още бульон да забъркам наново.
21.01.2015 18:31
10
8
Dolly
Dolly
Станаха страхотни, благодаря за рецептата! :)
20.10.2014 21:20
4
4
Студента
Студента
Като се сварят кюфтетата се махат от котлона нали? Понеже ми е само един и докато правя соса те да не са на огън.
14.08.2014 15:40
9
2
Готвоч 123
Готвоч 123
Благодаря за рецептата
09.08.2014 15:53
6
Валери
Валери
За бульона - ако запържите леко брашното в маслото и добавите разбърканите кисело мляко и яице става невероятен сос. В него с интензивно бъркане добявяте от бульона, в който са врели кюфтетата. Когато се посгъсти исипвате обратно при кюфтетата и оставяте още 4-5 минути, като бъркате интензивно докато се сгъсти.

Добър апетит.
29.06.2014 23:30
36
6
Георги
Георги
Аз за 1 път пробрах да ги направя и ми се получиха разбити кюфтета в жълт сос. Дали е защото тигана със соса го сложих, когато кюфтетата завряха и трябваше да бъркам 15-20 минути? И огънят може би беше малко по-силен от необходимото...
13.06.2014 18:52
7
3
Кинка Станева
Кинка Станева
С цялото ми уважение към професора-диетолог, интервюто е нищо повече от агресивна реклама на един-единствен бранд, и ако не е заведено в категорията "платена публикация", прави лоша услуга на екипа, който го е публикувал...
05.05.2014 14:32
8
Dogney
Dogney
Кюфтета в бял сос!
16.04.2014 18:11
1
2
Dolly
Dolly
Страхотна рецепта, много вкусно стана, въпреки че нямах 4 яйца и я направих само с 2 за соса.
26.03.2014 21:06
4
stela
stela
ммм , страхотно е
22.03.2014 10:34
3
4
stanka markovska
stanka markovska
Много вкусна и лесна рецепта!
25.02.2014 13:42
9
2
Sis
Sis
Добра е рецептата.Поздравления
19.02.2014 13:18
2
4
Nadessa
Nadessa
В моите детски спомени баба ми правеше много вкусни кюфтенца с бял сос и тези не им отстъпват по нищо. Много много вкусно.
30.01.2014 14:58
5
1
Олга Петрова
Олга Петрова
Стана мн.вкусно. Прекрасна рецепта!
26.01.2014 18:11
2
2